Resources

Resources

Benieuwd hoe u optimaal digitaal kunt samenwerken met zowel interne als externe stakeholders en devices? Wij hebben de kennis en technologie, u heeft de ambitie.

Onze blogs geven u inzicht in de mogelijkheden en met de stories worden toekomstige situaties tot leven gebracht. Daarnaast biedt het resource center praktische informatie over SynerBee gerelateerde onderwerpen zoals compliancy en de bijbehorende deeloplossingen.

Blogs & Nieuwsberichten

Voorkom het maken van fouten met het gemak van de automatisering

Lars werd s ’morgens vroeg al wakker gebeld. Linda vertelde dat er een data lek was ontstaan omdat het oud personeel niet goed afgesloten was en iedereen nog bij gevoelige informatie kon. Die informatie is in verkeerde handen gevallen.

Blogs & Nieuwsberichten

Bewust zijn van de AVG kan fouten bij uitstroom voorkomen

Al vroeg in de ochtend is Ernst de auditor bezig met de analyse van het HR-proces om deze af te ronden. Afgelopen periode zijn er veel mensen ontslagen dus moeten de verzamelde persoonsgegevens van deze voormalige medewerkers goed verwerkt worden. Dit is een taak van HR maar het wil nog wel geregeld misgaan. Tot zo ver heeft Ernst al meer dan 3 fouten gevonden die mogelijk problemen kunnen veroorzaken. 

Blogs & Nieuwsberichten

De noodzaak en voordelen van grip op het instroomproces bij HR

Het is maandag morgen en HR-manager Linda loopt al vroeg met koffie to go in de hand het kantoorgebouw in. Het is een nieuwe start van de maand, dat betekent dat het tijd is om het werk van afgelopen maand te analyseren en af te ronden.

Blogs & Nieuwsberichten

SonicBee lanceert SynerBee

SynerBee biedt een innovatieve en toekomstbestendige oplossing voor de beheersing van informatie-uitwisseling tussen mensen, machines en apparaten. Onze diensten bestaan uit verschillende bouwstenen die steeds verder ontwikkeld worden.

  Nieuwsbrief ontvangen?

  Nieuwsbrief ontvangen?

  Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen van SynerBee?

  Meld je hieronder aan;

  Demo

  Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Meer weten over ons Cookie Statement?