Voordelen Security

Voordelen Security

SynerBees oplossing voor Security

SynerBee is ontwikkeld met veiligheid als belangrijk uitgangspunt. Dit zorgt voor een betrouwbare oplossing die je helpt om toegangsmanagement veilig in te richten en te voldoen aan veiligheidseisen. 

Met SynerBee hoef je je hier geen zorgen over te maken. Zo zijn er bijvoorbeed standaard rapportages die precies dat inzicht bieden van belang voor het op orde hebben van veiligheid rondom toegangsmanagement. Met behulp van een overzichtelijk dashboard worden alle statistieken en user activiteiten bijgehouden.  

SynerBee biedt bovendien de mogelijkheid eenvoudig direct toegangsrechten aan te passen of in te trekken. Hiermee worden risico’s bijvoorbeeld op een data lek beperkt.

Verhoog de veiligheid

SynerBee is ontwikkeld door Cyber Security experts met veiligheid als randvoorwaarde. Uw gegevens zijn goed beschermd. Bovendien krijgt u met SynerBee grip op toegangsmanagement vanuit één veilig centraal punt.

Zorg voor risicobeperkingen

Doordat het instroom-doorstroom-uitstroom proces is geautomatiseerd op basis van iemands functie of afdeling worden onterechte toegang of dataleks beperkt. Ook kan in een noodsituatie per direct toegang worden ingetrokken.

Helpt voldoen aan de AVG

SynerBee biedt 24/7 inzicht in de belangrijkste KPI's voor toegangsmanagement voor o.a. audits en het kunnen voldoen aan de AVG met bijvoorbeeld standaard rapportages. Zo worden werk en kosten bespaard.

Demo

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Meer weten over ons Cookie Statement?