Voordelen HR

Voordelen HR

SynerBee voor medewerkers

SynerBee biedt een snelle en veilige manier om het in- en uitstroom proces van medewerkers te versoepelen door te automatiseren. Met één druk op de knop wordt een nieuwe medewerker verwelkomd in de gekoppelde bedrijfssystemen. Een nieuwe collega krijgt automatisch toegang tot de juiste systemen, zodat hij/zij direct effectief aan de slag kan en ontvangt hiervoor automatisch een mooie welkomstmail.

Zo heeft HR meer tijd om te focussen op wat er echt toe doet. En wordt een nieuwe collega een vlekkeloze onboarding ervaring bezorgd.

 

Bespaar HR werk en tijd

Enkel eenmalig invoeren van een nieuwe medewerker, ipv in verschillende systemen. Bovendien is er geen afhankelijkheid van andere afdelingen. Bij een uitdiensttredende medewerker worden alle rechten automatisch ingetrokken. 

Vergroot de medewerkerstevredenheid

Als medewerkers in dienst treden of wisselen van functie of afdeling is de juiste toegang tot systemen snel geregeld. Zo worden medewerkers niet belemmerd in het uitvoeren van hun werk.

Speel in op HR incidenten of organisatie veranderingen

In geval van een HR gerelateerd incident kunnen alle rechten direct worden ingetrokken. Ook kan bij bijvoorbeeld een samenvoeging van afdelingen direct toegang tot systemen voor een grote gebruikersgroep worden aangepast.

Demo

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Meer weten over ons Cookie Statement?