Rapporten & meldingen

Rapporten & meldingen

SynerBee is hét centrale punt om alles rondom toegangsmanagement voor uw organisatie te regelen. De startpagina van SynerBee biedt direct inzicht in de meest relevante statistieken en meldingen. Ook kunnen er 24/7 handige rapportages van de meest gevraagde inzichten over een bepaalde periode worden gegenereerd. 

Met de rapportages kan specifieke informatie, relevant voor bepaalde stakeholders, zoals een externe auditor, HR manager, IT beheerder of afdelingshoofd eenvoudig worden gedeeld. Ook is het mogelijk dergelijke rapportages automatisch periodiek aan stakeholders per mail te verstrekken. Handig voor de beheerder, want die bespaard tijd en de informatieverstrekking is optimaal. Ook de stakeholders besparen kosten en tijd doordat zij bijvoorbeeld meer controle hebben op het licentie beheer of sneller en minder informatie voor audits hoeven aan te leveren.Hoe werkt het?

Met SynerBee heb je grip op automatische informatie verstrekking naar de rest van de organisatie. Periodiek ontvangen stakeholders per mail de voor hun relevante rapporten. Elke maand ontvangt een HR manager bijvoorbeeld een overzicht van de in- en uitdienst gemelde medewerkers, een applicatie manager een overzicht van de gebruikers van zijn applicatie(s) en een security manager een overzicht van het usermanagement. 
De periodes en templates zijn per rapport en stakeholder in te stellen. Kortom: Wie wat wanneer ontvangt, gebundeld of niet en met welke begeleidende email bepaal je helemaal zelf in SynerBee. 

SSO / MFA SSO / MFA

SSO / MFA

Met ‘Single Sign On’ en ‘Multi Factor Authenticatie’. Kan een gebruiker in één keer overal veilig inloggen. 

Provisioning Provisioning

Provisioning

Het proces van gebruikersregistratie en toegangsmanagement geautomatiseerd.

Role Based Access Control Role Based Access Control

Role Based Access Control

Veilig automatisch toegang op basis van functie of afdeling.

Vraag een demo aan voor meer informatie over de rapportages en meldingen 
Bel ons +31(0)85 087 01 01 of stuur een mail via onderstaand formulier.

Demo

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Meer weten over ons Cookie Statement?